Afbeelding

Nijnsel vol vertrouwen naar Dommelen

Sport

Sint-Oedenrode - Afgelopen Paasweekeinde werd er volop ingehaald in '3D' en dat had tot gevolg dat Nijnsel/TVE Reclame 1 de derde plaats nu in handen heeft. Dit omdat SBC kansloos verloor bij koploper Oirschot Vooruit.

En dat geeft de Nijnselse voetbalburger natuurlijk moed en dat hebben zij ook nodig bij de pittige uitwedstrijd aanstaande zondag tegen Dommelen. In de thuiswedstrijd ontrolde zich een spannende wedstrijd met een spectaculair scoreverloop waarbij Nijnsel uiteindelijk aan het langste eind trok. De rest is geschiedenis. De Nijnselaren bleven in het goede spoor, terwijl de groenwitte formatie uit de bierstad de hoge verwachting niet wist in te lossen.
Langzaam maar zeker komen alle teams in de beslissende fase van de competitie terecht en ook Nijnsel weet zich nog steeds kansrijk voor een succesvolle eindklassering. Dan moeten echter de punten wel blijven binnen stromen. Dommelen zal echter gebrand zijn op een revanche voor eigen publiek en Nijnsel aan de zegekar willen binden. En of dat lukt? Om kwart over vier weten we meer.
Nijnsel hoopt opnieuw op veel supporters want het team heeft dit verdiend! Een promovendus die wekelijks vriend en vijand verrast, die heeft recht op waardering en ondersteuning. Het team geeft alles en er heerst een ongekende teamgeest. We gaan samen alle geelblauwe zeilen bijzetten om een optimaal resultaat te behalen, dat is ook de kracht van onze vereniging. Dommelen, here we come!