MooiRooi Plus: waardeer GRATIS lokaal nieuws!

 

Al bijna twintig jaar is www.MooiRooi.nl de nieuwssite van Sint-Oedenrode. Sinds dertien jaar is daar een gratis weekblad bijgekomen: DeMooiRooiKrant. Allebei zijn ze een begrip geworden. Gratis, het is bijna vanzelfsprekend, maar dat is het niet en toch willen we het altijd GRATIS blijven aanbieden.

 

Waardeer GRATIS lokaal nieuws
Voor slechts € 26,- per jaar (€ 0,50 per week) kunt u zich aanmelden. Met de hulp van uw waardering – als trouwe lezer – kunnen we GRATIS persberichten voor verenigingen en stichtingen, interviews, verslagen, podcasts en video's blijven aanbieden. Met uw steun kunnen wij de broodnodige informatiebron en verbindingsfactor blijven van deze prachtige gemeenschap.

 

Wat krijgt u daarvoor terug?

-Twee keer per jaar een interessant magazine. In het midden en aan het eind van het jaar verschijnt een compleet nieuw en boordevol nummer.
-Kortingen bij Rooise winkeliers. >>Klik hier voor de aanbiedingen>>
-Maandelijks kans op leuke prijzen!
-Iedere dag GRATIS nieuws.

 

Inschrijven kan heel makkelijk!

Schrijf nu in en krijg veel leuke voordelen, bovenop dagelijks nieuws, boeiende interviews over Rooi en haar inwoners, de best bekeken agenda van Sint-Oedenrode, fotoseries, historische reportages, podcasts, leuke en interessante social media posts, politieke verslaglegging en nog veel meer!

 

Word lid van MooiRooi Plus via onderstaande link. Onze dank is groot!

 

Het is een jaarabonnement dat automatisch wordt verlengd. Opzeggen is te allen tijde mogelijk! 


Word lid