MooiRooi Plus, net dat beetje meer

 

Al bijna twintig jaar is www.MooiRooi.nl de nieuwssite van Sint-Oedenrode. Sinds tien jaar is daar een gratis weekblad bijgekomen: DeMooiRooiKrant. Allebei zijn ze een begrip geworden. Gratis, het is bijna vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Vooral niet nu het coronavirus zijn sporen achterlaat.

 

Toch willen we u al het lokale nieuws gratis blijven aanbieden. We willen geen artikelen gaan verstoppen achter een betaalmuur. Veel lezers vinden dat namelijk niet wenselijk. Ook wij niet!

 

Hoe blijft MooiRooi gratis nieuws leveren?

Wij komen met MooiRooi Plus. Een soort 'pretpakket' voor onze lezers. Voor slechts € 26,- per jaar (€ 0,50 per week) kunt u zich aanmelden. In eerste instantie is het vooral om er voor te zorgen dat wij ook de komende tijd gratis lokaal nieuws kunnen blijven brengen. Door het coronavirus hebben veel lokale nieuwsbladen het moeilijk. Ook wij moeten alle zeilen bijzetten. Met de hulp van u – als trouwe lezer - kunnen wij deze tijd overleven. Dan kunnen wij de broodnodige informatiebron en verbindingsfactor blijven van deze prachtige gemeenschap.

 

Wat krijgt u daarvoor terug?

We noemen MooiRooi Plus hierboven een 'pretpakket' en dat is het ook. Het feit dat u wekelijks DeMooiRooiKrant blijft ontvangen en dagelijks MooiRooi.nl tot u kunt nemen is al een reden op zich om u aan te melden voor MooiRooi Plus. Als wij kunnen blijven bestaan is ook uw favoriete Rooise vereniging of stichting de komende jaren verzekerd van een podium.
We gaan er veel meer voor teruggeven. Vanaf het najaar komen we met interessante kortingen en leuke acties voor MooiRooi Plus leden. We zijn zelfs bezig met een speciaal MooiRooi Plus magazine! Dat mogen we best al verklappen toch?

 

Inschrijven kan heel makkelijk!

Zorg er mede voor dat gratis lokaal MooiRooi-nieuws gehandhaafd blijft! Schrijf nu in en krijg nog dit jaar veel leuke voordelen, bovenop dagelijks nieuws, boeiende interviews over Rooi en haar inwoners, de best bekeken agenda van Sint-Oedenrode, fotoseries, historische reportages, leuke en interessante social media posts, politieke verslaglegging en nog veel meer!

 

Word lid van MooiRooi Plus via deze knop en help de toekomst van lokaal nieuws veilig te stellen!

 

Het is een jaarabonnement dat automatisch wordt verlengd. Opzeggen is te allen tijde mogelijk!

 

 

 

Word lid