Afbeelding

Ollandia ontvangt SES in eigen huis

Sport

Olland - Zondag staat er voor het vaandelteam van Ollandia weer een thuiswedstrijd op het programma, want ditmaal komt Steeds Eendrachtig Samenwerking op bezoek.

Het vaandelteam van deze in 1937 opgerichte vereniging uit het op 1/1/2016 2204 inwoners tellende dorpje Langenboom, speelt bovenin nog volop mee voor een plaats in de nacompetitie. Deze tegenstander zal dan ook zeker niets cadeau willen geven en Ollandia zal er ook deze keer weer van de eerste tot de laatste minuut vol voor moeten strijden. Hopelijk kan Ollandia daarmee voor een verrassing zorgen en de punten in eigen huis houden. Ook de overige teams komen in het komend weekend weer in actie. Natuurlijk zijn ook deze keer weer de supporters weer van harte welkom. Bij de jeugd staat op woensdag 6/4 voor het Ollandia E1-team ook nog de bekerwedstrijd uit ¼ finale tegen Rhode E4 op het programma.

Ollandia rikken
Op donderdag 31 maart kunnen de liefhebbers weer terecht in de kantine op sportpark Ekkerzicht voor de finale van het rikken. Door zowel leden als niet-leden kan er vanaf 20.30 uur weer gekaart worden voor de dagprijzen, maar ook voor de prijs van de totaalwinnaar van dit kaartseizoen.

Ollandia Quiz
Donderdag 7/4 om 21.30 uur staat in de Ollandia kantine op sportpark Ekkerzicht de finale van de Ollandia Quiz op het programma, waarin dan de 3 sterkste teams uit de ½ finales zullen strijden om tot winnaar voor de dag te komen.