In dit pand komt The Shooter.
In dit pand komt The Shooter. Foto: Tessa van Casteren

Rooi krijgt kopie van Schijndels poolcentrum

Zakelijk

Sint-Oedenrode - The Shooter is een gevestigde naam in Schijndel, maar zeker ook in de omstreken. Al jarenlang is het een populair poolcafé in hetzelfde pand als De Beurs (tegenwoordig The Social Club). De eigenaar is Lars van Drunen en hij heeft de stap gezet om in Sint-Oedenrode een kopie van zijn zaak te gaan vestigen.

Ken je het Wapen van Eerschot nog? De biljarters onder ons zijn er zeker eens geweest. De laatste jaren is het beter bekend onder de naam café ’t Uitje. Vanaf 1 augustus gaat het – net als in Schijndel – The Shooter heten, maar dan logischerwijs met de naam Sint-Oedenrode er achter. Het poolcafé krijgt vijf pooltafels en één biljart. Ook zal het plek gaan bieden aan twee dartbanen.

Vanaf 1 juni krijgt Van Drunen de sleutel. Daarna gaat hij met zijn mensen aan de slag om een verbouwing te realiseren. “We gaan eigenlijk een kopie maken van hoe The Shooter er in Schijndel uit ziet. Ook voor wat betreft de opstelling van de bar en zo. De biljart- en dartclubs die er nu in zitten, kunnen gewoon blijven. Daar bieden we heel graag plek voor.” The Shooter in Schijndel is vooral populair onder jongeren die graag gezellig samen een potje pool of biljart spelen. Ook blijkt het altijd een interessante plek voor jeugd (en volwassenen) om elkaar te treffen. The Shooter heeft dus ook een sociale functie. Rond 1 augustus wil Van Drunen een grote opening organiseren. Houd daarom MooiRooi in de gaten voor het nieuws rondom de opening van The Shooter Sint-Oedenrode.