Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Eten, drinken, stappen en ontmoeten

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - Café Oud Rooij wil zich meten met stadscafé de Vooruitgang. Dat is een heel mooi streven en de artikelen van de laatste weken laten zien dat het al een heel eind op weg is. Het (eet)café aan de Rooie Markt biedt namelijk dezelfde kernelementen: eten, drinken, stappen en ontmoeten.

‘Een drankje op tafel, borrelhapje erbij en voor de mensen die zin hebben in meer staan de koks in de keuken klaar’, vertelde eigenaar Michael Toelen eerder al in DeMooiRooiKrant. Zijn horecazaak bestaat 10 juli twee jaar. Ondanks de vele tegenslagen hebben hij en zijn er team keihard voor geknokt om op het niveau te komen waar café Oud Rooij nu staat. “We bieden een heerlijke kaart aan en willen voor iedereen iets organiseren”, voegt hij er aan toe.

“De combinatie is gewoon ideaal”, legt de uitbater uit. “Mensen komen om te borrelen, blijven daarna wat eten en blijven dan hangen voor een gezellige stapavond. Maar soms slaan bezoekers het eerste gedeelte over en komen ze alleen om te stappen. Ook prima natuurlijk!” Dat klinkt als een ideaal avondje uit met vrienden. Café Oud Rooij is er voor gemaakt, want na het diner wordt ruimte gemaakt in het café om het stappubliek een fijne plek te bieden.

Ontmoeten doe je tijdens een borrel, een lunch of diner, maar natuurlijk ook tijdens een gezellige stapavond. Maar misschien wel de beste manier van ontmoeten is actief samenkomen met je vereniging. Er zijn er nogal wat die een thuis hebben bij café Oud Rooij. Biljartclubs, muziekverenigingen, carnavalsclubs en dartclubs. Noem het maar en ze zitten er: op de bovenverdieping, in het café of in de extra zaal die Oud Rooij tot haar beschikking heeft. Voor hen is het een ideale plek om samen te komen, contacten te leggen en actief bezig te zijn met elkaar. Dan gebeurt er precies waar café Oud Rooij voor gemaakt is: een trefpunt zijn voor alle mensen in Sint-Oedenrode.

Wil jij graag werken bij café Oud Rooij? Er staan meerdere vacatures open. Neem contact op via info@oudrooij.nl of loop eens gezellig binnen. Michael en zijn team ontvangen je met open armen.