Ook binnen kunnen mensen dineren en lunchen.
Ook binnen kunnen mensen dineren en lunchen. Foto: Jos van Nunen

Sfeervol lunchen of dineren bij eetcafé Oud Rooij

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - Café Oud Rooij spiegelde zich een paar weken geleden aan stadscafé de Vooruitgang. Het is de lat die het voor zichzelf heeft bepaald. Een mooi streven en het is aan de gasten om te bepalen of ze daar al zijn. De gelijkenissen zijn er in ieder geval ruimschoots aanwezig. Want wat dacht je van de uitgebreide lunch-, diner- en borrelkaart? Bij Eetcafé Oud Rooij kun je sfeervol genieten van veel lekkers.

De laatste weken hebben we kunnen genieten van de zon. Bijna iedereen heeft wel even op het terras gezeten en de kans is aanzienlijk dat het bij Oud Rooij was. Daar staat een groot gedeelte van de dag de zon op. Een drankje op tafel, borrelhapje erbij en voor de mensen die zin hebben in meer staan de koks in de keuken klaar. Zij zorgen voor heerlijke gerechten; runderpuntjes, saté van de haas, gamba’s piri piri, ravioli of een maaltijdsalade. Of wat dacht je tijdens de lunch van een 12-uurtje, een uitsmijter of een broodje gerookte zalm met eiersalade. Een volle maag, zon op je gezicht, een drankje in de hand en een fijn gezelschap. Dat is café Oud Rooij ten voeten uit.

Of je nu alleen bent of met een groot of klein gezelschap. Bij café Oud Rooij is het sfeervol genieten. Bekijk het hele menu alvast op www.cafeoudrooij.nl en reserveer!