Van der Doelen.
Van der Doelen.

Björn van der Doelen treedt op in d’n Dommel

Recreatie en Toerisme

Sint-Oedenrode - Op vrijdag 17 mei zal niemand minder dan het PSV-icoon Björn van der Doelen optreden in d’n Dommel te Sint-Oedenrode. Samen met zijn band De Huursoldaten staat de voormalige profvoetballer vanaf 21.00 uur op het podium.

Na een succesvolle voetbalcarrière bij PSV en andere clubs, heeft Van der Doelen zich ontwikkeld tot een gevierde Americana-artiest. Met een indrukwekkend repertoire van zes albums en talrijke optredens, waaronder het voorprogramma van Guus Meeuwis en een eigen theatertour, blijft hij zijn muzikale grenzen verleggen. Daarnaast is hij regelmatig te horen in de podcast ‘Skiete Willy’, en is actief als acteur, voice-over en spreker.

Deze rasechte Brabander, bekend om zijn liefde voor het Brabants dialect, belooft een onvergetelijke avond vol muziek en verhalen. Björn, die zowel grote zalen als intieme settings bespeeld heeft, kijkt uit naar zijn optreden in het gezellige, maar beperkte ruimte van d’n Dommel. 

Er wordt geen entree geheven en er is geen voorverkoop van kaarten; toegang is op basis van ‘vol is vol’. Fans en muziekliefhebbers worden aangemoedigd om tijdig aanwezig te zijn om zeker te zijn van een plek.