De eerste editie van Rooi Live was vorig jaar direct een succes.
De eerste editie van Rooi Live was vorig jaar direct een succes.

Combi Beach Soccer Rooi en Rooi Live krijgt vervolg

Algemeen

Sint-Oedenrode - Vorig jaar vierde Beach Soccer Rooi haar 10-jarig jubileum met de organisatie van een nieuw muziekevenement onder de naam "Rooi Live". Deze combinatie bleek succesvol en krijgt dit jaar een vervolg. Onder het mom "niet per sé groter maar vooral grootser" wordt er dit jaar extra geïnvesteerd in de aankleding, faciliteiten en artiesten van Rooi Live.

Beach Soccer Rooi
De inschrijving voor Beach Soccer Rooi is inmiddels een paar weken open. Er is ruimte voor 24 herenteams, 16 damesteams en 16 jeugdteams. Teams die vorig jaar hebben deelgenomen hebben tot 1 april voorrang bij de inschrijving. De jeugdteams komen op zaterdag 14 mei in actie. De dames- en herenteams mogen op 15 en 16 mei hun kunsten vertonen op de tijdelijke "Rooise Copacabana" op het evenemententerrein aan het Dommelpark.

Rooi Live
De artiesten voor Rooi Live zijn inmiddels geboekt en er staat een indrukwekkende "line-up" variërend van lokaal Roois talent, bekende Nederlandse artiesten en internationale top DJ's. Op zaterdagavond wordt een wisselend programma geboden van Pop, Rock en Nederlandstalige artiesten waaronder Django Wagner, Henk Bernard, Barry James Thomas en De Vrienden van Johnny T. Op zondagavond mogen de DJ's Thomas Newson, Mr. Belt & Wezol, David Ghetto en DJ Bunk hun kunsten vertonen. Bezoek de vernieuwde website van Rooi Live voor alle informatie.

Rooise artiesten
Op beide avonden is er een bijzondere inbreng van Rooise artiesten. Op zaterdagavond wordt Rooi Live geopend door "De vrienden van Johnny T." Deze gelegenheidsformatie is speciaal samengesteld voor Rooi Live. Op zondagavond zal het publiek ongetwijfeld DJ Bunk met veel enthousiasme ontvangen. Deze talentvolle DJ werd onlangs nog uitgebreid geportretteerd in de Mooi Rooi Krant en is flink aan de weg aan het timmeren.

Kaartverkoop van start
Entree voor Rooi Live is op zaterdag 14 mei gratis. Op zondag 15 mei bedraagt de entree €10,-. De kaartverkoop hiervoor start op donderdag 24 maart. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Café 't Pumpke, Amigos Menswear, De Beurs & voetbalvereniging Rhode. Er is een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar. Meer informatie over de diverse evenementen zie www.BeachSoccerRooi.nl , www.RooiLive.nl