Opbrengst Roois Tourspel dit jaar naar Voedselbank Sint-Oedenrode

Roois nieuws
De Stichting Rooistourspel heeft Voedselbank Sint-Oedenrode gekozen als goed doel voor de 29e editie van het Roois Tourspel. Ieder jaar kiest de Stichting één of twee goede doelen in Sint-Oedenrode. Dit jaar is gekozen voor de Rooise afdeling van de voedselbank Boxtel en omstreken.

Ieder jaar is het weer een mooie uitdaging om een lokaal doel te selecteren. Als organisatie wil het Roois Tourspel een breed gedragen doel uitkiezen die een financieel steuntje in de rug goed kan gebruiken. Wat dat betreft zijn er in Rooi voldoende initiatieven die hiervoor in aanmerking komen. De voedselbank is een compleet nieuw goed doel en de organisatie van het Roois Tourspel is dan ook zeer verheugd met de keuze van dit jaar.

“Wij zijn als organisatie ervan overtuigd dat dit goede doel prima past in tijden waar het economisch even wat minder gaat. Ook Rooienaren maken gebruik van de voedselbank en daarom is het goed dat het Roois Tourspel via haar deelnemers en sponsoren op deze manier wat kan betekenen voor dorpsgenoten, die dit meer dan prima kunnen gebruiken. Wij hopen dan ook dat we net als voorgaande jaren weer een groot aantal deelnemers kunnen verwelkomen”, vertel Pim Hagen.

Zoals waarschijnlijk bij iedereen bekend kunnen per persoon meerdere deelnemerslijsten worden ingevuld. Twijfel je nog over deelname? Niet doen! Het Roois Tourspel is het leukste en spannendste jaarlijks terugkerende sportspel van Rooi en omstreken waar je prachtige prijzen kunt winnen, met een mooie hoofdprijs van € 454,- Daarnaast ondersteun je ook nog eens het prachtige goede doel; de voedselbank. Kijk voor meer informatie op onze website www.rooistourspel.nl, volg ons via Facebook www.facebook.com/rooistourspel of op twitter @rooistourspel.