De kenmerkende houten pop voor ons kantoor.
De kenmerkende houten pop voor ons kantoor.

Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we weer een interessante vacature voor u.

Vliegende reporters gezocht
Bent u betrokken bij de buurt, waarin u woont? Vindt u het belangrijk dat actualiteiten onder de aandacht worden gebracht? Bent u handig met pen en papier, vindt u het leuk om gebeurtenissen te beschrijven? Maakt u daar graag een fotootje bij? Nu hebt u de kans om echt iets met die kwaliteiten te doen. DeMooiRooiKrant is op zoek naar enthousiaste inwoners van Sint-Oedenrode die met woord en beeld verslag willen doen van hun wijk. U maakt zelf afspraken met de redactie over wanneer en hoe vaak u stukken inlevert. Breng uw omgeving tot leven door er extra aandacht voor te vragen. (vacaturenummer 15486)

Help BrandwondenStichting
Verbranden is het ergste wat iemand kan overkomen. De BrandwondenStichting is constant bezig met het ontwikkelen van betere methoden voor behandeling en genezing. U kunt daaraan een belangrijke bijdrage leveren. Niet alleen door geld te geven, maar door te helpen bij de jaarlijkse collecte in oktober. De organisatie in Sint-Oedenrode is 15 jaar in handen geweest van dezelfde persoon. Vanwege zijn leeftijd wil hij het wat rustiger aan gaan doen. Hij zoekt 2 of 3 personen die zijn taak willen overnemen. Er is een groep collectanten, die u dan aanstuurt. Laat u vrijblijvend informeren. (vacaturenummer 15487)

Begeleider atelier
In Schijndel wordt in december 2015 een nieuw creatief atelier opgezet. Een groepje buitenlandse dames heeft hiervoor interesse, maar de activiteit staat open voor iedereen die dit wil leren. Het is fijn als u affiniteit hebt met diverse culturen, een open blik op de wereld, vaardig bent in het maken van kleding, patroontekenen of kan breien of haken en dit de deelnemers wilt leren. Ontmoeting, sociaal contact en het oefenen van de Nederlandse taal tijdens het samen creatief bezig zijn is belangrijk. Werktijden in overleg. (vacaturenummer 15459) Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk, Welzijn De Meierij, telefoon 073 – 5441419 of stuur een e-mail naar: vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl Bezoek ook onze website voor al onze vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).