Vorig jaar zorgden de artiesten voor een geweldig feest.
Vorig jaar zorgden de artiesten voor een geweldig feest. Foto: Sem van der kallen

Rooi Live presenteert volledige line-up

Evenementen Evenementen

Sint-Oedenrode - Tijdens het Pinksterweekend bezoeken duizenden Rooienaren traditiegetrouw het festivalterrein van Rooi Live. Het wordt alweer de negende editie van ‘het Rooiste feestje van het jaar’ waar lokaal talent, bekende Nederlandse artiesten, internationale Top DJ’s en de gezelligste feestacts drie avonden lang de twee feesttenten in het Dommelpark compleet op zijn kop zetten. Onder de in totaal 30 optredens zitten dit jaar zijn een aantal gevestigde namen zoals de legendarische dj’s Zany en DJ Jean. Een andere absolute publiekstrekker is de ABBA Tribute A*Fever, zij speelden onlangs nog de grote Apollo tent van Paaspop plat. 

Andere bekende namen in de line-up zijn Wesly Bronckhorst, bekend van de hit Amalia en Mr. Belt & Wezol die momenteel hoog in de Top40 staan met hun remix van Whitney Houston’s It’s not right (but it’s oké). En verder o.a. René Schuurmans, Michael Amani, Kruzo, Jeffrey Heesen, Jeroen van Zelst, K-Liber, Lampegastuh, Brian Cristopher, Team Disco Snolly en Smèrrig Diskjochies.

Vrijdagavond 17 mei staat vooral in het teken van dance. Op zaterdag voert disco de boventoon en op zondagavond wordt het een Nederlandstalig feestje in de grote tent op Rooi Live. Op het tweede podium zijn er hostings van Fatguys, Zomaar en Hitjesdag. 

Tickets
Wil je Rooi Live bezoeken? Op www.rooilive.nl vind je alle informatie en toegangskaarten. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €17,50. Entree is alleen voor 16 jaar en ouder.