Een gedeelte van Boskant van boven.
Een gedeelte van Boskant van boven. Foto: Henri van Loon

Dorpsraad Boskant past communicatie aan

Oproep

Boskant - In het kader van het vergroten van de verbinding binnen Boskant wil de Dorpsraad meer proactief aanwezig zijn voor haar bewoners. Om dit te bereiken gaat de Dorpsraad als eerste de communicatie verbeteren.

Normaal zijn de Boskanters gewend om het blad Dorpsgemak te ontvangen. Dit gaat vanaf nu frequenter en digitaal gebeuren. Wilt u deze digitale nieuwbrief ook ontvangen, dan kunt u uw email-adres doorgeven op info@dorpsraadboskant.nl”

Daarnaast biedt DeMooiRooiKrant de mogelijkheid aan dorpsbewoners om nieuws en oproepen in te sturen, zodat het in de krant en op MooiRooi.nl wordt geplaatst. Dat bericht kan rechtstreeks naar MooiRooi worden gestuurd, maar het mag ook via de dorpsraad ingezonden worden. De Dorpsraad zorgt dan dat het geplaatst wordt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan nieuws en agenda’s van de buurtverenigingen of geplande activiteiten van de sportverenigingen. Commerciële doeleinden kunnen ook ingestuurd worden, maar daarover neemt DeMooiRooiKrant dan contact op. Reageren en of berichten sturen aan de Dorpsraad via info@dorpsraadboskant.nl