Olland vanuit de lucht.
Olland vanuit de lucht. Foto: Henri van Hoorn

Openbare bijeenkomst Dorpsraad Olland

Roois nieuws

Olland - Op woensdag 11 mei houdt de Stichting Dorpsraad Olland een openbare bijeenkomst voor alle inwoners van Olland. Centraal op deze avond staat het thema Energietransitie. De bijeenkomst begint om 19.30 uur in De Loop’r aan de Pastoor Smitsstraat 40. 

Tijdens het eerste gedeelte van de bijeenkomst krijgt u informatie over een aantal onderwerpen die in de afgelopen periode op de agenda van de Dorpsraad hebben gestaan. Ook presenteert de Dorpsraad de actie- en aandachtspunten waarmee ze de komende tijd aan de slag gaan. Dit op basis van het opgestelde Speerpuntendocument. Daarin staan verschillende thema’s zoals bouwen, energietransitie, openbare ruimte, welzijn en zorg en sport en recreatie.

Energietransitie
Na de pauze verzorgt de gemeentelijke projectleider een presentatie over de Energietransitie. Zo krijgt u informatie over de doelen, plannen en acties op dit gebied. Verduurzaming, de aanleg van zonneparken en van het aardgas af zijn zaken die dan aan de orde komen.

Informatie
Op de website www.skonolland.nl kunt u de nodige informatie vinden over de Dorpsraad zoals de samenstelling, de werkwijze, de activiteiten en de verslagen van de vergaderingen. Ook het Speerpuntendocument staat natuurlijk op deze site.

Onderwerpen / aandachtspunten
Als u een onderwerp / aandachtspunt voor deze bijeenkomst heeft kunt u dit alvast via mail doorgeven aan de Dorpsraad, dorpsraad@skonolland.nl Dit kan natuurlijk ook als u op 11 mei niet aanwezig kunt zijn maar toch een bijdrage wilt leveren.