Kampioenen van Cloeck en Moedigh
Kampioenen van Cloeck en Moedigh

Cloeck & Moedigh 1 kampioen hoofdklasse

Sport

Sint-Oedenrode - Team 1 wist haar laatste wedstrijd van het winterseizoen thuis tegen Tilburg 1 wederom met winst af te sluiten (5-4) en werd daarmee kampioen in de hoofdklasse afd 14 regio Tilburg.

Met 27 punten toonde dit team zich duidelijk sterker dan Tilburg 1 dat met 18 punten 2e werd. Team 2 bungelde het gehele seizoen op de onderste plaats in het klassement maar wist haar laatste wedstrijd aan te grijpen om een plaats te stijgen en haar onderste plaats alsnog over te dragen aan Oisterwijk 1, dat ze in haar laatste wedstrijd van het seizoen uit met 4-5 wist te verslaan. Het triplet Jan Bekkers/Piet Habraken/Ad vd Velden won hierbij 3 partijen. Team 3 kwam in de 1e klasse met een klinkende 9-0 overwinning terug van hun uitwedstrijd tegen uit Oisterwijk 2. Daarmee sluit zij het seizoen af met een 3e plaats in de 1e klasse. Team 4 boekte in de 2e klasse thuis een 7-2 overwinning op La Donnée 2 uit Tilburg. Zowel het triplet Hennie van Eck/Jan vd Loo/Ria vd Loo als het triplet Rob van Berkel/Nelly van Veghel/Hanneke van Erp wisten 3 partijen daarvan te winnen. Team 4 is met nog 1 te spelen wedstrijd al zeker van de winst in de 2e klasse.

Clubkampioenschap tripletten 2016
Op de 3e avond gaf het triplet Karel Verschuijten/Eric Verschuijten/Nellie Hendriks (5 +19) in poule A een duidelijk visiekaartje af voor een finaleplaats. Het triplet Jan vd Schoot/Wim vd Rijdt/Kees Luijten (4 +29) rukte op naar een 2e plaats, het triplet Mariet Verschuijten/Jan van Thienen/Wil Passier worstelden zich terug naar een 3e plaats (4 +11) en het triplet Frenk van Mierlo/Rob van Berkel/Jos van Eck (4 +10) wist zich nog net op een 4e plaats te handhaven. In poule B rukte het triplet Toon Bergen/Karel Kreijveld/Huub van Abeelen op naar de 1e plaats (4 +32) en het triplet Henk Hermes/Tiny vd Donk/Maria van Berkel naar de 2 plaats (4 +14).