Afbeelding

Kermis 2011 in Boskant met veel gezelligheid

Roois nieuws Kunst en Cultuur
Ook dit jaar kijken de bewoners van Boskant er echt naar uit. Kermis in het weekend van 14 t/m 17 oktober. Ook andere inwoners van Sint-Oedenrode en omstreken weten jaarlijks de weg te vinden naar het Boskantse kermisterrein. Carnavalsclub De Lèpkes is er dan ook trots op om in samenwerking met de Vriendschap weer een spetterend programma samengesteld te krijgen. In het centrum van Boskant zal een tent op het Ritaplein geplaatst worden waar het evenement plaats vindt.

De eerste kermisexploitanten zijn al weer gearriveerd op het Ritaplein in Boskant en gaan zich installeren voor de kermis van dit weekend. Verschillende attracties zoals de botsauto’s, de draaimolen, de schietkraam, gokspelen en een snoepkraam zullen aanwezig zijn.


Hollandse avond met DJ Maikel

In de tent op het Ritaplein zal op vrijdag 14 oktober vanaf 20.00 uur een Hollandse avond georganiseerd worden. De muziek zal deze avond verzorgd worden door DJ Maikel. Tijdens deze avond zal er verschillende Nederlandse muziek ten gehoren gebracht worden, Van de Dijk tot aan de Zangeres zonder naam en van Anouk tot Guus Meeuwis.

De entree is gratis.


Tweedehands kinderkleding- en speelgoed beurs

Op zaterdag 15 oktober vanaf 13.00 uur zal er door buurtvereniging Boskant west de inmiddels vertrouwde tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs georganiseerd worden. Deze beurs zal in de tent op het Ritaplein zijn. Wanneer u interesse heeft om op deze beurs spullen te verkopen, dan kunt u contact op nemen via d.brouwer24@upcmail.nl.

De entree is € 1,-.


Optreden You & Me!!

Op zaterdag 15 oktober vanaf 20.00 uur zal het weer ouderwets gezellig worden met de band You & Me! You & Me is een 6-persoons coverband die met hun vocale en instrumentale kwaliteiten een ongekende indruk achterlaat. You & Me heeft een breed repertoire: ze spelen van classic tot rock en van oude muziek tot de nieuwste hits. Zij zullen dan ook een spetterende show neer zetten en zorgen voor een onvergetelijke avond.

De entree is gratis.


Touwtrek toernooi in de tent

Op zondag 16 oktober vanaf 12.00 uur zal het kermisgebeuren zich meer naar het touwtrek spektakel verplaatsen. Dit jaar zal er ook weer een mogelijkheid zijn voor de jeugd om te touwtrekken. De kinderen worden verdeeld naar leeftijd en kunnen hun krachten meten met hun leeftijdgenoten. Door het grote enthousiasme van de jeugd teams zal het tot het einde toe zeer spannend zijn. DJ Maikel zal deze dag voor de muziek verzorgen.

De entree is gratis.

Matinee met You & Me!

Op maandag 17 oktober vanaf 16.00 uur zal er een matinee zijn in de tent op het Ritaplein. Hier zal You & Me wederom hun muziek repertoire te gehoren brengen.

De entree is gratis.


Opgave voor touwtrekken 06-26963232.
E-mail: touwtrekken@ccdelepkes.nl  

Voor meer info over Carnavalsclub De Lèpkes op www.ccdelepkes.nl  

Denk erom, het is de laatste kermis in de regio!