Fashion and Food Festival
Fashion and Food Festival

Veel Roois talent en creativiteit bij tweede editie Fashion and Food Festival

Algemeen

Sint-Oedenrode - De kaartjes voor de tweede editie van het Fashion and Food Festival gaan als warme broodjes over de toonbank. De Fabulous Dinnershow op zaterdagavond is zelfs al uitverkocht! Ook gaat de kaartverkoop voor de Fashion and Food Flashbacks op vrijdagavond hard. Deze tweede editie van het Fashion and Food Festival zet veel Roois talent in de spotlights en toont creativiteit in de winkeletalages.

Fashion and Food en route
Van 17 tot en met 20 maart is de markt van Sint-Oedenrode bezet door een grote tent. Ook de rest van het centrum is dan volledig in stijl dankzij 'Fashion and Food en route'. Het gehele straatbeeld, inclusief de etalages van de deelnemers, zal zijn versierd met allerlei creatieve kunstwerken in het thema Fashion and Food.

Roois talent
De 'Fashion and Food Fabulous Dinnershow' op zaterdag zet onder meer bijzonder Roois talent in de spotlights. Noortje Vogels verzorgt de openingsact in een Fashion and Food jurk ontworpen door Simone Vervoort. Naast de professionele modeshows zijn er shows van onder andere ontwerper Sjors Driessen en Simone Vervoort. Iedere gang van het luxueuze diner wordt door de chef-kok zelf geïntroduceerd voordat deze wordt geserveerd.

Tijdens de 'Fashion and Food Family'-koopzondag zijn de winkels zijn geopend van 12.00 tot 17.00 uur. In de tent (gratis entree op zondag) kunt u onder het genot van verschillende Rooise lekkernijen kijken naar (kinder)modeshows. Deze worden afgewisseld door de gedeeltelijk Rooise bands 'New Generation' en 'Take Over' van Pop & Co. Nieuw is 'Fashion and Food for Kids'. Met deze afstempelkaart kunnen kinderen onder andere cupcakes versieren, sushi maken, haren vlechten en een tattoo zetten. Dit alles is mogelijk gemaakt door Rooise creatieve ondernemers. Kortom: Fashion and Food biedt voor iedere lekkerbek en/of modeliefhebber wat wils!