Anne van Beljouw (l) en Ellis Rijkers
Anne van Beljouw (l) en Ellis Rijkers

"Over the Top" op Roze Dinsdag

Cultuur

Papgat -  Niemand kan ontgaan zijn dat we dit jaar weer een uniek themahuwelijk mogen gaan beleven. De (social) media hebben er bol van gestaan. Het streven is om de roze maandag van de Tilburgse kermis te doen verbleken door een spectaculair "roze carnavalsdinsdag" in Papgat te realiseren. Er worden vele extravagante figuren en creaties verwacht dus het oog zal niets te kort gaan komen.

Lies Out of the Closet (Ellis Rijkers) en Anna Honny Pot (Anne van Beljouw), vinden het geweldig om hun liefde voor elkaar te bezegelen door op carnavalsdinsdag met elkaar in de onecht te gaan treden. Waar de vonk is overgesprongen staat uitgebreid beschreven in carnavalskrant "De Papbuik", maar een feit is dat Lies het weelderige okselhaar van Anna onweerstaanbaar vindt en dat Anna, Lies het liefste in een wijde tuinbroek ziet lopen. Kortom: het wordt weer een hilarische dag met diverse leuke momenten verzorgd door hun onechte familie en commissie. Het feit dat het de 22e keer is dat het onechte huwelijk in Boskant wordt gesloten geeft een speciaal tintje aan deze dag..!

Iedereen is van harte welkom op roze dinsdag 9 februari. U kunt om 11.00 uur de grappige huwelijksvoltrekking bijwonen of gewoon vanaf 14.15 uur de receptie bijwonen. Natuurlijk is het ook leuk om de lunch mee te maken. Dit jaar weet niemand wat er geserveerd wordt, vandaar de naam met de dubbele betekenis: "Eten wat de Pot" schaft. Om deze maaltijd bij te wonen kunt u bij "De Vriendschap" kaarten bestellen.