Afbeelding

 Nog 12 dagen tot Carnaval in Lolland

Algemeen

Olland - Vorige week zaterdag is de kaartverkoop gestart voor de Ollandse Bonte Avonden op 29 en 30 januari. Er zijn nog maar enkele kaartjes beschikbaar, dus wees er snel bij op=op. Met veel (L)Ollands talent op de bühne én in de zaal beloofd dit veel goeds voor de (L)Ollandse carnaval!

Evenals op zondag en maandag staat er op dinsdag een carnavalsontbijt klaar met aansluitend alweer de laatste kindermiddag. Feest DJ Lolland is heel de dag van de partij en 's middags komt het inmiddels welbekende swingorkest Dùbent een optreden verzorgen met o.a. muzikanten uit de regio en natuurlijk John Schellekens uit Olland in hun midden. Het beloofd weer een spetterend optreden te worden. 's Avonds wordt er verder gefeest met Duo Two for You. Twee knotsgekke artiesten vol entertainment en show.

Daarmee lijkt het carnavalsfestijn teneinde te komen, maar niets is minder waar. Als trotse bezitter van de Groothertog organiseert d'n Toeloop dit jaar op woensdag het Groothertogbal in combinatie met het Kasteleinsbal. Vanaf 19.00 uur is de zaal open en om 20.00 uur start het programma Met optredens van o.a. de Rooise Anne van der Heijden, John de Bever en Pascal Redeker. Feest DJ Rob draait de avond aan elkaar. Stichting Papgat verloot tijdens deze avond de gratis titel Baljuw van Papgat 2016. Mooi moment om gezamenlijk samen met Prins Maarten Pap d'n Urste en zijn gevolg de carnaval af te sluiten!

Zes dagen lang zal d'n Toeloop helemaal op z'n kop staan. Met een grote feestzaal waarin ruimte genoeg is voor alle carnavalsvierders, kapellen, prins met gevolg en alle andere carnavalsgekte gaat dit helemaal goed komen. Naast de carnavalsgekte kan men er tijdens deze dagen ook terecht om 's ochtends een goede bodem te leggen en 's avonds tussen het feesten door de magen te vullen. Voor grote groepen wordt er een speciaal carnavalsrestaurant ingericht. Rustig even eten en weer meteen doorfeesten.

Het belooft een skônne carnaval te worden, houd de komende weken de krant in de gaten voor het complete programma!