Afbeelding

Nog 23 dagen tot Carnaval in Lolland

Algemeen

Het carnavalsvirus begint nu echt los te barsten. De eerste prinsenzittingen zijn achter de rug. Met veel (L)Ollands talent op de bühne en in de zaal belooft dit veel goeds voor de carnaval!

Olland - De afgelopen weken heeft u al kunnen lezen wat er zoal op stapel staat in d'n Toeloop. Vrijdag start de carnaval met DJ Jerome, vervolgens op zaterdag de kindermiddag, opgevolgd door de kindercarnavalsdisco en in de grote zaal een Oud (h)Ollands feestje met de band Familie de Bruyn. Met diverse muzikanten van de Crazy Piano's uit Scheveningen weten zij er de stemming goed in te brengen en elk nummer wordt op verzoek gespeeld.

Zondagochtend staat er vanaf 10.00 uur een carnavalsontbijt klaar. Leg een goede bodem voor de optocht van Papgat. Kom na de optocht snel terug naar Lolland en warm op met een gratis bordje stamppot. Daarna wordt er verder gefeest met o.a. Henk Dissel, bekend van "De Bom" en DJ Lolland. 's Middags kunnen de kinderen zich weer naar hartenlust uitleven tijdens de kindermiddag.

Maandag staat in het teken van Ollandse Glorie met 's ochtends een groot "Prins Heerlijk ontbijt" voor iedereen. Uiteraard zijn Prins Maarten Pap d'n Urste en zijn gevolg ook van de partij en hebben ook een aantal carnavalsverenigingen zich gemeld. De kosten zijn € 5,00 p.p. Alle (L)Ollanders, maar ook papbuiken zijn van harte welkom. Groepen graag vooraf reserveren via info@deloopr.nl.

Aansluitend start de optocht van Lolland en de kindermiddag. Aan het einde van de dag zal de prijsuitreiking plaatsvinden door niemand minder dan Prins Maarten Pap d'n Urste en staat er voor iedereen een kop snert klaar. Daarna staan Stef Ekkel bekend van o.a. "de woonboot" en feest dj Rob nog op het programma.

Het belooft een skônne carnaval te worden, houd de komende weken de krant in de gaten voor alle activiteiten!