Rooi Dames 1 slikt bittere pil

Sint-Oedenrode - Op zondag 13 april vond in Heeze een intense strijd plaats tussen Rooi Dames 1 en Heeze dames 1, waarbij de inzet hoog lag. Met Heeze op de zevende plek in de competitie en Rooi op een gedeelde tweede plaats, beloofde het een boeiende confrontatie te worden.

De Rooise dames begonnen sterk, met prachtig samenspel dat resulteerde in verschillende kansen. Maar Heeze was eveneens vastberaden en hield de druk hoog. Tot aan de rust was het een gelijk opgaande strijd waarbij beide kanten kansen creëerden. Na de rust veranderde het tij helaas voor Rooi Dames 1. Heeze toonde zich sterker en kreeg tal van mogelijkheden. Dit leidde tot een 1-0 voorsprong voor Heeze, met een veldgoal. Ondanks hun sterke wil slaagden de dames er niet in om hun beste spel te tonen.

Met nog zeven minuten op de klok scoorde Heeze een tweede doelpunt via een strafcorner, wat de eindstand op 2-0 bracht. Een teleurstellend resultaat voor Rooi Dames 1, maar er is ook goed nieuws te melden. In de competitie is het een nek-aan-nekrace, waarbij verschillende teams in de top vier punten hebben laten liggen. Dit zorgt voor een bijzonder spannende situatie. De dames zullen deze week weer intensief trainen om volgende week te schitteren in een thuiswedstrijd tegen Goirle.