De dames in actie
De dames in actie

Rooi dames 1 speelt wederom gelijk

Sport Sport

Sint-Oedenrode - Afgelopen zondag stond er weer een spannende wedstrijd op de planning voor de dames van MHC Sint-Oedenrode. Ze speelden thuis tegen Nuenen, een team dat met evenveel punten ook mee bovenin de competitie speelt. Beide teams waren vastberaden de winst mee naar huis te nemen, dus het beloofde een spannende strijd te worden.

Vanaf het eerste fluitsignaal barstte de strijd tussen de beide teams los. Rooi zette goede druk en wist door goed samenspel al snel de score te openen. Na vijf minuten stond de teller al op 1-0 in het voordeel van rooi. Na dit doelpunt werd het wat rommelig, ondanks dat bleef een tegendoelpunt uit en bleven ze verder strijden. Het tweede kwart was weer wat beter, de dames stonden goed te hockeyen en dit leidde dan ook tot een doelpunt. 2-0 stond het na 26 minuten op het scorebord. Helaas was het overzicht hierna even weg, waardoor Nuenen al snel de aansluiting wist te vinden door de 2-1 te maken. Dit gaf ze weer hoop en dat was te merken, nog geen drie minuten later wisten zij namelijk ook de gelijkmaker te maken.

De strijd leek echter nog niet gestreden. Beide teams waren hard op zoek naar de winnende treffer. Rooi speelde goed in de tweede helft, ze wisten elkaar goed te vinden en probeerden zo steeds het doel van Nuenen te bereiken. Nuenen wist echter ook een paar keer door te breken, maar dit leidde gelukkig niet tot een treffer. Ondanks de nodige kaarten aan de kant van Nuenen en de vele strafcorners en kansen van Rooi eindigde ook deze wedstrijd in een 2-2 gelijkspel. Volgende week nemen de dames het op tegen Drunen, ze spelen om 12.45 uit en hopen dan de winst mee naar huis te nemen.