Teleurstellende vertoning

Sint-Oedenrode - In een weinig opbeurende hockeywedstrijd stond Rooi dames 1 afgelopen weekend tegenover Venray. De wedstrijd begon al heel slecht voor het Rooise team, waarin Venray al in de rust een genadeloze voorsprong van 5-0 wist te behalen.

Het leek erop dat Rooi dames 1 moeite had om grip te krijgen op het spel, terwijl Venray keer op keer effectief gebruik maakte van de geboden kansen. De frustratie was voelbaar bij de Rooise speelsters, die in de rust tegen een ogenschijnlijk onoverbrugbare achterstand aankeken. Ondanks de teleurstellende eerste helft slaagde Rooi erin om in de tweede helft nog twee doelpunten te maken, maar het was niet genoeg om de achterstand volledig weg te werken. Venray voegde nog eens drie doelpunten toe aan hun score, waardoor de eindstand op een ontluisterende 8-2 kwam te staan.

Volgende week wacht een nieuwe uitdaging voor Rooi, als ze thuis spelen tegen Son. Het team zal gemotiveerd zijn om de pijnlijke herinneringen aan de wedstrijd tegen Venray achter zich te laten en zich te richten op het behalen van een positief resultaat in de komende confrontatie.