workshop houtbranden
workshop houtbranden Foto: Handmade Hout

Workshop houtbranden

zaterdag 18 mei 2024 10:00 tot 12:00

Houtbranden kan gedaan worden door bijna iedereen vanaf 10 jaar. Het is heel geschikt voor vrijgezellenfeestjes, teamuitjes, familiedagen, of andere gelegenheden waar grote groepen iets samen willen ondernemen. Houtbranden is niet moeilijk, als je van ons de juiste tips hebt ontvangen. Iedereen gaat naar huis met een eigen gebrand product dat je zeker neer gaat zetten of gebruiken in je huis.

Hoe/wat/waar?

Zaterdag 18 mei van 10-12 uur heb je de mogelijkheid om aan te sluiten bij andere deelnemers in onze workshopruimte in de Gasthuishoeve. De workshop kost 29,95 euro per persoon.

Tijdens deze workshop houtbranden 2 heb je verschillende mogelijkheden. Bij de workshopprijs van 29,95 euro zijn gebruik van alle materialen, een consumptie en één houtproduct inbegrepen en is de hele middag wat lekkers te snoepen.

Je mag kiezen uit verschillende houtproducten om op te branden. Er staan bijvoorbeeld verschillende planken, theedozen, onderzetters, wandhangers, miniposters etc. Ook kun je (als je bij ons op locatie bent) kiezen uit grotere planken, tegen een meerprijs.

Tijdens de workshop in de Gasthuishoeve is ons winkeltje open om te shoppen, dus ben je ook enthousiast geworden en wil je een houtbrander of houten producten kopen, dan kan dat. Alleen betaling met pin mogelijk!

Boek een plekje via:https://www.handmadehout.nl/product/workshop-houtbranden-18-mei/