Druk weekend voor Dioscuri

Sint-Oedenrode - Op zaterdag 14 mei vond in De Streepen het tweede meetmoment plaats voor de jongste wedstrijdturnsters van Dioscuri, de Onderbouw. Daarnaast werden in Boxmeer op zowel zaterdag 14, als op zondag 15 mei KNGU-wedstrijden gehouden voor met deelname van Bovenbouwturnsters van Dioscuri.

In Sporthal De Streepen lieten de meisjes van de Onderbouw aan hun trotse papa’s, mama’s en andere familie en vrienden zien wat ze inmiddels al allemaal kunnen. Doortje en Lani deden dat als 1e-jaars Instappertjes, Celina en Fien als 2e-jaars Instappers en Anna, Jente, Laura, Lis, Puck, Wiep en Zoë als 3e-jaars Instappers. Alle meiden zetten hun beste beentje voor, lieten mooie elementen aan de vakkundige jury zien, en mochten dan ook allemaal na afloop hun welverdiende diploma in ontvangst nemen.
Op datzelfde moment kwamen Bente en Birgit in de categorie Senior 5e divisie in Boxmeer in actie. Beide dames turnden een stabiele en nette wedstrijd. Voor Bente resulteerde dit in een 16e plaats en voor Birgit in een 12e plaats in het algemene klassement.
Later op de dag kwamen Janne, Imke en Lien uit in een teamwedstrijd in supplement G. Zij wisten met hun team knap 3e te worden. Een mooie bronzen medaille voor Dioscuri was er ook op zondag, en wel voor het supplement E-team bestaande uit Veerle, Karlijn, Bente en Birgit. Zij kwamen tot een teamtotaal van 88.80 pt, waarbij ze maar 1.4 punten tekort kwamen voor de gouden medaille.
Het was al met al weer een mooi weekend voor de Dioscuri-meiden. Dames, prima gedaan allemaal, en voor degenen die komend weekend in de finales in Cuijk uitkomen heel veel succes!