Waterpolodames Argo komen tekort

Sint-Oedenrode - Afgelopen zaterdag stond het duel tegen Lutra uit Helmond op het programma voor de waterpolodames uit Rooi. Beide teams zullen eindigen in de middenmoot en derhalve was het vooral een prestige duel, waarbij Argo wederom aan het kortste eind trok.

Zoals het hele seizoen al het geval is, lijkt het niet te lukken om er nog een schepje bovenop te doen tijdens een wedstrijd om de 3 punten binnen te slepen. En ook ditmaal had Argo alle kaarten in hand om de wedstijd te winnen. Na een 0-3 voorsprong kwam Lutra kinderlijk eenvoudig binnen een paar minuten langszij en ging er zelfs overheen. Met een stand van 4-7 in het 4 part was de wedstrijd al gespeeld. Argo kwam nog gevaarlijk terug naar 7-6 in de laatste minuten. Argo heeft 8 overtal situaties gehad en deze slechts 1 keer weten te verzilveren. Op het einde van de wedstrijd kreeg Argo nog een kans om de gelijkmaker uit een overtal situatie te maken, helaas mislukte dit waardoor Argo tegen een pijnlijk verlies aan liep. De waterpolodames van Argo kan een matig optreden van de scheidsrechters niet als hoofdreden aanvoeren voor dit verlies, vooral het slecht uitspelen van de overtal situaties is oorzaak van dit verlies. De komende 2 wedstrijden zullen nog pittig gaan worden. Zowel DBD als Hellas Glana zijn teams die uit hetzelfde vaatje tappen als Lutra. Wanneer Argo het eigen spel weet te spelen en zich niet laat meevoeren in de fysieke strijd, dan zouden ze beide wedstrijden moeten kunnen worden. Voor de eindstand in de competitie zal het niet veel meer uitmaken, voor het zelfvertrouwen van de dames uit Rooi des te meer. Doelpunten van Argo zijn gemaakt door Josine Raaijmakers (2x), Monique van Nielen, Linda vd Heijden, Liesbeth van der Korst (2x).