3-1 was een knappe eindstand

MHC wint zes punten wedstrijd

Sint-Oedenrode - Afgelopen zondag stond de thuiswedstrijd tegen Goirle op het programma. De uitwedstrijd verliep niet naar wens voor het team.

Sint-oedenrode begon dominant aan de wedstrijd. De press van Goirle werd op kinderlijke wijze omzeilt. Het samenspel van de linies zorgde voor stevige passes en zorgvuldige combinaties. Al vroeg in de wedstrijd viel het eerste doelpunt. Loes van der Heijden wist met een scoop de bal klaar te leggen voor Iris van de Loo. Een bekeken backhandschot veranderde de score, 1-0. Het goede hockeyspel werd voortgezet. Goirle had hier geen antwoord op en was slechts toeschouwer van het spel. Met een schitterende individuele actie wist Puck Schepens de 2-0 binnen te schieten.

Na rust had Sint-Oedenroede moeite om het goede spel voort te zetten. Zowel de passes als de looplijnen werden ietwat slordig. Door dit spel kreeg Goirle een aantal kansen. Een daarvan wisten zij te benutten. Met nog een aantal minuten op de klok werd het nog een spannende wedstrijd. De voorsprong mocht absoluut niet weggegeven worden. Het niveau van de eerste helft kwam langzaam terug. Het bevrijdende doelpunt kwam wederom van Puck Schepens.

Deze keer met een strakke backhand schot die onhoudbaar was voor de keepster van Goirle. De belangrijke punten zijn binnen. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen gekkensluiter Geldrop op het programma. Kunnen de Dames van Jan Kemps en Hugo van Gent het goede spel voortzetten?