Dames van MHC laten dure punten liggen

De dames van MHC Sint-Oedenrode verliest dure punten

Na een geweldige overwinning van vorige week tegen Breda moesten afgelopen zondag de punten worden verzilverd. De uitwedstrijd tegen HCAS was een zogeheten '6punten-wedstrjd'. Met andere woorden als deze wedstrijd gewonnen werd, dan konden stappen naar boven worden gemaakt op de ranglijst.

De eerst helft van de wedstrijd begonnen de Rooise dames goed en er werden kansen gecreëerd. Helaas bleven de kansen onbenut. Door het feit dat het 0-0 bleef werden de dames van MHC onrustig en slordig. Hierdoor kreeg HCAS vertrouwen en konden gaan hockeyen. In de tweede helft bleef het spelbeeld hetzelfde en wist HCAS te scoren. Net als vorige week toonde MHC veerkracht en wist deze achterstand uiteindelijk om te buigen in een 1-2 voorsprong. Jammer genoeg kon deze voorsprong niet worden vastgehouden tot het eindsignaal . HCAS scoorde, met een beetje hulp van de scheidsrechter, de 2-2. Dit is tevens de eindstand. Komend weekend ligt het programma stil, maar 3 april staan de Rooise dames weer gebrand aan de start om drie punten te pakken tegen Goirle.