Geen punten voor KV Rooi

Afgelopen zondag begon de buitencompetitie weer voor KV Rooi. Er werd meteen een lastige wedstrijd gespeeld tegen de nummer 1 Olympia/dos.

KV Rooi begon fel aan de wedstrijd en wist zo via een afstandsschot de voorsprong te pakken met een 1-0. Maar Olympia/dos reageerde hier snel op en zo werd het al snel 1-1. Het was voor beide teams lastig om een punt te maken. Toch was het Olympia/dos dat heel de wedstrijd de kleine voorsprong wist te behouden. KV Rooi ging met 4-6 de rust in. In de rust werd gezegd dat KV Rooi feller moest zijn en meer druk moest gaan geven. Maar wat nog belangrijker was, was de kansen af gaan maken die KV Rooi kreeg. De rust had goed gedaan, want al snel kwamen er 2 doelpunten voor KV Rooi. Dit zette de stand op 6-6. Helaas wist KV Rooi hierna niet te scoren. Olympia/Dos deed dit wel waardoor zij niet veel later uitliepen naar 7-9. Met nog een paar minuten op de klok kwam Rooi nog heel even dichtbij maar helaas heeft het niet mogen baten. De wedstrijd werd afgefloten met en eindstand van 9-10. Ondanks het verlies gaat KV Rooi volgende week naar Hapert om hopelijk de drie punten mee naar Rooi toe te nemen. Zondag 10 april om 13:00 uur staat de wedstrijd tegen VVO op het programma.