KV Rooi
KV Rooi

Slechte wedstrijd KV Rooi

Sint-Oedenrode - Zondag 31 januari stond Olympia/Dos op het programma voor het eerste van KV Rooi. De vorige wedstrijd tegen Olympia/Dos werd gewonnen en het doel was om dat deze week weer te doen.

KV Rooi begon slecht aan de wedstrijd waardoor ze al na twee minuten een 2-0 achterstand hadden opgelopen. Er werd niet goed geanticipeerd op het spel wat Olympia/Dos speelden waardoor Olympia/Dos de scoren kon uitbouwen tot 6-1 na 11 minuten spelen. KV Rooi probeerde toch het eigen spel te blijven spelen en niet in het snelle spel van de tegenstander mee te gaan. Hierdoor kwamen er wel wat kansen, maar deze werden niet benut om de score gelijk te trekken. Olympia/Dos bleef de kansen wel benutten en zette de stand op 9-2. Hierna kwam KV Rooi met een paar sterke aanvallen waardoor de score voor rust op 9-4 stond. In de rust werd er besloten, dat als KV Rooi nog wilde winnen, de inzet een stuk hoger moest. De tweede helft begon een stuk beter dan de eerste en het spel van de tegenstander, waar KV Rooi in de eerste helft veel moeite mee had, werd nu wel goed opgevangen. Ook de aanvallen van KV Rooi werden beter en kansen werden afgemaakt. Na 15 minuten spelen in de tweede helft kwam KV Rooi terug tot 10-7. Helaas kon KV Rooi het niet meer opbrengen om de score gelijk te trekken en wisten de tegenstanders nog twee keer te scoren. Hier bleef het bij en de eindstand werd 12-7. Volgende week wordt er niet gespeeld i.v.m. carnaval maar de week daarop staat ODIO op het programma. 15.00 uur in de Streepen.