Archief
Archief

Boskant 1 thuis tegen De Rakt

Natuurlijk is het even afwachten wat Koning Winter de komende dagen voor ons in petto heeft, maar als de velden bespeelbaar zijn, gaat komend weekend voor de jeugd en voor Boskant 1 de (competitie)bal weer rollen. Voor Boskant 1 betekent het de dertiende wedstrijd in de klasse 4H, voor de jeugdteams is het de eerste wedstrijd in de nieuwe klasse (of dezelfde klasse met andere tegenstanders). De teams worden immers door de KNVB na de winterstop opnieuw ingedeeld.

Boskant 1 speelt dan thuis tegen FC De Rakt dat op dit moment de onderste plaats bezet. Op het oog dus niet een van de sterkste tegenstanders. Dè 'kans' om het team te onderschatten en onnodig puntenverlies te lijden! In de voorbereiding op deze wedstrijd heeft Boskant 1 afgelopen weekend een oefenwedstrijd tegen Heeswijk 2 gespeeld. In de eerste helft liep het allemaal nog niet zo. Het was weer de eerste wedstrijd na de (korte) winterstop en het blijkt maar weer dat het wedstrijdritme snel aan de haal gaat. In de eerste helft was dat in ieder geval duidelijk zichtbaar (0-0). De wedstrijd werd gespeeld op kunstgras; mogelijk een excuus, maar dan ook maar een kleintje!

Na rust ging het gelukkig wat beter en via doelpunten van Maikel Merks, Jim van der Zanden en Emiel van den Elsen leverde de oefenwedstrijd een 0-3 overwinning op. Boskant 2 oefent uit tegen vv Acht 2.