'A. Verhagen' pakt opnieuw titel Bedrijventoernooi

Sport

Sint-Oedenrode - In 2013 behaalde het team van Varkenshandel Verhagen voor het eerst in haar historie de eerste prijs bij het Jan Vervoort Bedrijventoernooi. Vorig jaar kon het team dat puike resultaat niet herhalen maar deze aflevering ging het opnieuw met de bokaal aan de haal.

In een spannende en mooie finale tegen Vleuten Voeders kwamen beide teams op 0-0 uit en moesten strafschoppen uiteindelijk de beslissing brengen. Het team van de sympathieke varkenshandelaar uit de Houtsestraat hield hierbij het hoofd het meest koel (en nat) en ging zodoende met de hoogste eer strijken. Het nam daarbij automatisch de wisselbeker over van de winnaar van vorig jaar, Kia M. van den Brand. Coach Frans – Mourinho- van der Burgt: 'We zijn echt in het toernooi gegroeid en hebben vanuit een solide verdediging geopereerd. Toon en ik zijn ervaren rotten in het vak en het was aan mij om onze strategie op de spelers over te brengen. Dat is klaarblijkelijk uitstekend gelukt. Complimenten aan Vleuten Voeders, het verschil was niet groot. Het hoge Dortmans-gehalte was natuurlijk niet vreemd aan de successen van dit veelbelovende team met veel potentie.'
Het 11e Jan Vervoort Bedrijventoernooi betekende een prachtige en succesvolle afsluiting van een enerverend en gedenkwaardig seizoen waarin maar liefst twee seniorenteams kampioen werden en rechtstreeks promoveerden, Nijnsel 1 en 3, en het team van Vrouwen 1 dat via de nacompetitie promotie afdwong naar de tweede klasse. En bij de jeugd mogen we natuurlijk kampioen Nijnsel F2 niet vergeten en de Beloften die maar liefst twee toernooien op hun naam schreven. Een behoorlijk toef slagroom op de taart kwam er afgelopen donderdag met het raadsbesluit om haar fiat te verlenen aan een kunstgrasveld.