De rommelmarkt vindt traditioneel plaats voor de kantine.
De rommelmarkt vindt traditioneel plaats voor de kantine.

Hemelvaartdag: volop activiteiten bij v.v. Boskant

Sport

Donderdag 14 mei aanstaande is het weer zover! Al voor de 24e keer organiseert v.v. Boskant op die dag (Hemelvaartdag) een familievoetbaltoernooi en een vlooienmarkt.

De familie v.d. Heijden/v.d. Linden ging er de afgelopen twee jaar met de winst van door, waardoor ze ook deze editie bij een van de kanshebbers behoren. De concurrentie is echter groot, zodat we weer een aantal spectaculaire duels verwachten met een spannende penaltyreeks als afsluiting. Kom naar sportpark 'De Scheken' en aanschouw het spektakel! De wedstrijden starten om 10.00 uur.
Het barpersoneel staat klaar om U van een verkoelend drankje te voorzien! Ook zullen er weer heerlijke broodjes hamburgers bereid worden! Op het parkeerterrein bij de kantine zal op hetzelfde tijdstip ook een vlooienmarkt worden gehouden. De opbrengst daarvan is bestemd voor onze (voetbal)jeugd. De vlooienmarkt mag inmiddels op veel belangstelling rekenen, met bezoekers uit de wijde omgeving. Niet in het minst doordat een groot deel van de koopwaar van een uitstekende kwaliteit is. Er wordt echt niet alleen rommel verkocht!
De vlooienmarkt start op dezelfde tijd; ook om 10.00 uur dus. Als deze editie net zo wordt als de vorige 24, dan kunnen we weer een gezellige middag verwachten. Een geweldig dagje uit samen met de familie!