Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Trek je wandelschoenen aan en ontdek Brabant!

Roois nieuws

Sint-Oedenrode - Vanaf heden zijn acht nieuwe wandelkaarten verkrijgbaar bij VVV Sint-Oedenrode, Markt 20.In Brabant vind je de meest bijzondere wandelroutes. Ga op ontdekkingstocht door de karakteristieke steden en dorpen of trek de prachtige natuur in. Vergeet tussendoor vooral niet te pauzeren bij een van de vele gezellige cafés en terrassen! Stippel zelf je route uit op basis van de knooppunten.

Hoe werkt het?

En met het wandelknooppuntennetwerk wordt het je ook nog eens heel makkelijk gemaakt. Het wandelroutenetwerk is een netwerk van mooie bewegwijzerde wandelpaden, uitgestippeld over heel Noord-Brabant. Ieder knooppunt van wandelpaden heeft een nummer. Door van het ene knooppunt naar het volgende te lopen, creëer je jouw eigen wandelroute. Het netwerk houdt niet op bij de provinciegrenzen. Ook Zeeland, Limburg en een deel van Vlaanderen zijn aangesloten.

Meldpunt

Klopt er iets niet aan de bewegwijzering of de route? Meld dit via het Meldpunt op routesinbrabant.nl. Je kunt ook bellen naar: 0800-4050050 (gratis). Nooit meer verdwalen met de nieuwe wandelkaarten van Brabant. Wandel van knooppunt naar knooppunt en laat je verrassen!