Afbeelding

Nieuwe eigenaresse Shoeby

Roois nieuws
Van kinds af aan is Fanny Korte uit Helmond met mode bezig. Nu ze sinds 3 december eigenaresse is van een eigen kledingzaak zal ze zich stiekem wel even in de arm knijpen. Ze straalt in ieder geval van oor tot oor in haar eigen Shoeby filiaal in Sint-Oedenrode. Op de vraag wat ze gaat doen om zich te onderscheiden hoeft ze maar een paar seconden na te denken. “Ik blijf vooral mezelf en sta open om van alles te ondernemen. Met mijn klanten, maar ook met collega winkeliers!”

Toen Fanny hoorde dat Shoeby in deze regio op zoek was naar nieuwe eigenaars trok ze de stoute schoenen aan en ging ze een traject in om haar droom waar te maken. Erg gedurfd in deze tijd, maar dat toont het lef van deze jongedame. Als mysteryguest bezocht ze enkele zaken, maar er sprong er eentje uit. “Dat was Sint-Oedenrode!”, lacht ze. “De gezelligheid en de gemoedelijkheid trok me het meest aan. Ik ben in de zomer komen kijken en zag allemaal leuke terrasjes. De sfeer was uitstekend en ook de winkel zag er goed uit. Vandaar mijn keuze voor Sint-Oedenrode.”
De Helmondse werkte een aantal jaren bij Lady Sting en volgde een vierjarige HBO opleiding commerciële economie. Die ervaring en kennis zal haar goed van pas komen. Op het oog zal er in de winkel niet veel veranderen. Fanny nodig iedereen uit om eens te komen kijken in haar zaak en op Facebook. Daar staan namelijk veel acties en nieuwe kleding op. “Voor iedereen wat wils, want dat is onder andere de kracht van Shoeby”, zegt Fanny krachtig.