Eerder dit jaar vond de opening plaats van het Hospice
Eerder dit jaar vond de opening plaats van het Hospice

Hospice Dommelrode hoort bij Rooi

Algemeen

Sint-Oedenrode - En bij Rooi hoort een hospice. Sinds de opening op 29 augustus is het hospice Dommelrode grotendeels continu bewoond geweest. Het voorziet dus duidelijk in een behoefte. Een grote groep vrijwilligers zorgt ervoor dat bewoners de laatste periode van hun leven in alle rust en goed verzorgd kunnen doorbrengen. Het is bewonderenswaardig om te ervaren met hoeveel inzet, enthousiasme en respect de werkzaamheden worden uitgevoerd. Er komt veel bij kijken, en de stichting is dan ook iedereen zeer dankbaar die tot op heden betrokken is geweest bij het tot stand komen van het hospice en voor het optimaal functioneren van het hospice zowel voor als achter de schermen.

De stichting Vrienden van Hospice Dommelrode ondersteunt het hospice financieel maar er zijn nog veel giften nodig om dit allemaal in stand te houden. Op deze wijze willen ze hierom enkele acties bij u onder de aandacht brengen.

Met de komende feestdagen in het vooruitzicht heeft de stichting een prachtig wijnpakket samengesteld. Dit mooie cadeau kunt u gebruiken voor uzelf, uw (zaken-)relaties, verjaardagen, recepties of andere speciale momenten zoals Kerst en Nieuwjaar. Het past uiteraard ook prima in een levensmiddelenpakket dat u aan uw medewerkers wil aanbieden met de feestdagen. U heeft de keuze uit drie wijnpakketten. De opbrengst gaat in zijn geheel minus de inkoop naar hospice Dommelrode. Voor meer informatie en bestellingen kunt u terecht op www.hospicedommelrode.nl.

Het hospice komt ook in aanmerking voor een bijdrage uit het Rabobank-fonds Hart voor Elkaar. Hiervoor dient elk lid van de Rabobank een stem uit te brengen. Indien u lid bent ontvangt u een stemcode waarmee u in de periode 24 november tot 7 december kunt stemmen. Hopelijk vindt u ook dat het hospice bij Rooi hoort en krijgen we voldoende stemmen voor een mooie bijdrage uit dit fonds. Info: www.rabobank.nl/hvdm.

Indien u het hospice daadwerkelijk een warm hart toedraagt en financieel wil ondersteunen, bestaat de mogelijkheid om vriend te worden van het hospice. Voor een bedrag van € 100,-- per jaar wordt u vriend. Een belangrijke en noodzakelijke bijdrage om het voortbestaan van het hospice te garanderen. Een eenmalige gift of sponsoring is vanzelfsprekend ook mogelijk. En wist u dat u het hospice kunt opnemen in uw nalatenschap als schenking of als onderdeel van uw erfenis? Voor meer informatie of aanmelden als vriend kunt u ook terecht op onze website of bij de notaris. Indien u graag eens met een bestuurslid van de Vrienden van het hospice Dommelrode hierover wil praten kunt u contact opnemen met Arent van Dijk, 06-53750489, alvandijk@zonnet.nl of info@hospicedommelrode.nl.