Afbeelding

Zevensprong 2012 bijna van start!

Roois nieuws Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode
Dinsdag 3 juli start de 26e editie van de Zevensprong, de Rooise kindervakantieweek voor alle kinderen uit groep 3 en 4 van het basis- en speciaal onderwijs. De kerngroep is al sinds september vorig jaar druk met het organiseren van deze week. Vanaf dinsdag staan er ook ruim 60 vrijwilligers klaar om de kinderen iedere dag te begeleiden en een onvergetelijke week te bezorgen.

Programma
Dinsdagochtend gaat de Zevensprong om 9.30 uur van start bij manege de Pijnhorst. Na een feestelijke opening met een heuse stripheldenparade starten de kinderen met een spel- en knutselcircuit. In de loop van de middag gaan we genieten van een leuke voorstelling.

Woensdag is het tijd voor een Zeskamp waarbij een hindernisbaan, obstakelbaan, survivalbaan en reuzenglijbaan natuurlijk niet ontbreken. Er staat ook een levend ganzenbord op het programma, geheel in het thema “striphelden gezocht”. Deze vindt plaats in en rondom park de Kienehoef

Donderdag vindt de traditionele busreis plaats. Waar we naar toe gaan blijft nog even geheim... Snel weten waar de bus de kinderen naar toe heeft gebracht? Volg ons dan op Twitter.

Vrijdagochtend starten de kinderen vanaf de Odaschool met een vossenjacht door het centrum, ’s middags is er een spannende bingo en na de prijsuitreiking vindt een grandioze afsluiting plaats. Iedereen mag hierbij aanwezig zijn. U bent vanaf 15.45 uur van harte welkom op de speelplaats van de Odaschool.

Feestavond
Voor de kerngroep en de vrijwilligers start de Zevensprong maandag al. Na de voorbereidingen overdag vindt er ’s avonds een feest plaats in café Van Ouds. Deze avond wordt gesponsord door café Van Ouds, Cafertaria de Mert en Drankenhandel van Boxmeer. De avond is bedoeld om alle vrijwilligers bij voorbaat te bedanken, maar ook de onderlinge kennismaking staat tijdens deze avond centraal.

Gedurende de week is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Ook kunt u de Zevensprong volgen via Twitter @zevensprongROOI of www.zeven-sprong.nl  .
Let op: dit is de laatste week van de Albert Heijn goede doelen actie voor de Zevensprong!