Afbeelding

Nog 30 dagen tot… Carnaval in d'n Toeloop!

Algemeen

Olland - Tussen het nieuwjaar wensen door maakt Olland zich op voor carnaval 2016. Met de Prins en adjudant in hun midden kan het niet anders dan dat het een knallende carnaval wordt.

Nadat op vrijdag de voetjes van de vloer zijn gegaan met DJ Jerome feesten ze op zaterdag verder. Vanaf 14.00 uur is d'n Toeloop geopend en start de kindermiddag. Kinderen kunnen zich tijdens het hele carnaval naar hartenlust uitleven.

Zaterdagavond staat de band Damilie de Bruyn op het podium. Voor sommigen een begrip uit de dagen van weleer, voor anderen wellicht volslagen nieuw. Nog altijd maakt Familie de Bruyn een muzikaal bruin café van elke feestelijke gelegenheid, groot of klein. En traditiegetrouw geheel op verzoek." Met diverse muzikanten van de Crazy Piano's uit Scheveningen weten zij er de stemming goed in te brengen. Het belooft een Oud (h)Ollands gezellig feestje te worden. Op deze zaterdagavond vind ook de traditionele carnavalsdisco voor de kinderen weer plaats. Terwijl de ouders carnaval vieren in de grote zaal. Alles onder één dak.

Zondagochtend staat er vanaf 10.00 uur een carnavalsontbijt klaar om de dag goed van start te gaan en de kater van de vorige avond te lijf te gaan. Leg voor € 5,00 p.p. een goede bodem voor de optocht van Papgat. Kom na al het moois bekeken te hebben of zelfs zelf te hebben meegedaan snel terug naar Lolland en warm op met een gratis bordje stamppot. Daarna wordt er verder gefeest met o.a. Henk Dissel, bekend van "De Bom" en DJ Lolland.

Uiteraard zijn in d'n Toeloop niet alleen (L)Ollanders welkom. In de grote feestzaal en op het grote podium is ruimte genoeg voor alle carnavalsvierders, kapellen, prins met gevolg en alle andere carnavalsgekte. Ook 's avonds is de keuken geopend met ook plek voor grote groepen.

Het belooft een skônne carnaval te worden.