Afbeelding

Wie o wie zit er dit jaar in de Jeugdraad?

Algemeen MooiPapgat.nl St.Oedenrode

Sint-Oedenrode - Nu nog een groot vraagteken, wie zit er in het jubileumjaar in de Jeugdraad? Op zaterdag 9 november zal Stichting Jeugdcarnaval Sint-Oedenrode dit in de Beurs bekendmaken.

Door: Leon van Rooij en Hettie van der Meijden

Nieuwe Jeugdraad
Ook dit jaar wordt deze avond in samenwerking met Stichting Papgat gehouden. De combinatie van de onthulling van de jeugdprins en de Neije is elk jaar weer een groot succes voor beide clubs.
Om 18.30 uur gaan de deuren open voor het publiek. Er wordt eerst afscheid genomen van Jeugdprins Jesper, Adjudant Lenn, Nar Tim en de Jeugdraad van 11 met daarin Nikki, Rins, Rolf, Kevin, Dylan, Demi, Niels, Temmi, Amber, Linda en Robin. Zij gaan plaats maken voor de nieuwe jeugdraad van carnaval 2020. Met een spectaculaire onthullingact zal de nieuwe jeugdraad bekend gemaakt worden. Daarna is er een feestje in de benedenzaal met de nieuwe Jeugdraad.

55 jaar
Dit is tevens de aftrap voor het jubileumjaar van jeugdcarnaval Sint-Oedenrode wat al 55 jaar een geweldig carnavalsprogramma voor de jeugd samenstelt en regelt. Een feestelijk jaar met vele extra's, hou onze website www.jeugd-carnaval.nl , onze facebookpagina en DeMooiRooiKrant in de gaten voor alle informatie.

Welkom
Deze avond wil je toch niet missen?! We nodigen bij deze dan ook iedereen uit voor deze avond, dus scholen, clubs, verenigingen, vrienden, buren, opa's en oma's kom met z'n allen zaterdag 9 november om 18.30 uur naar de Beurs in Sint-Oedenrode en maak er voor de jeugd en voor jezelf een geweldige avond van.