Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 2900f9
Sport

Gemengde resultaten teams Attaque

Sint-Oedenrode - Attaque 1 kon afgelopen vrijdag goede zaken doen. Het Rooise vaandelteam nam het op tegen hekkensluiter Irene 4, dat slechts 1 punt heeft na de eerste twee wedstrijden.

De Tilburgers zijn de voornaamste degradatiekandidaat en het al bestaande gat van 8 punten zou nog verder uitgebouwd kunnen worden. Dit bleek alleen makkelijker gezegd dan gedaan. Irene nam al snel een 3-1 voorsprong; alleen Dirk Kastelijn wist zijn eerste enkelpartij te winnen. Attaque trok vervolgens aan de hand van winstpartijen van Burt van Geffen en Maico van Boxmeer de stand gelijk. Toch nam Irene daarna een 4-3 voorsprong, waarna de Rooienaren voor een laatste keer op gelijke hoogte kwamen. De laatste twee partijen gingen allebei naar de Tilburgers, wat een einduitslag van 6-4 betekende. Het verschil tussen Attaque en de degradatiezone is nog altijd 6 punten, maar dus wel met 2 punten verkleind. 
Attaque 2 moet ook strijden tegen degradatie. Hun wedstrijd vrijdagavond was een ware degradatiekraker tegen hekkensluiter OTTC 3. Het verschil tussen beide ploegen voor de ontmoeting was 1 punt; een overwinning was dus broodnodig. Het begin was goed: Cliff van Driel en invaller Niels Braams zorgden voor een vroege voorsprong. Nadat ook het dubbelspel werd gewonnen pakte de Rooienaren een comfortabele 3-1 voorsprong. Niels, die momenteel uitkomt in de zevende klasse, won vervolgens ook zijn tweede partij en Stefan Kerk bracht de stand vervolgens op 2-5. De overwinning kwam dichtbij, maar OTTC dacht er anders over. Uiteindelijk kwam het aan op de laatste partij. Stefan wist het zesde punt van de avond te pakken om zo de overwinning veilig te stellen: 4-6. 
Attaque 3 doet het verrassend goed dit seizoen. De vierdeklassedebutanten kennen voorlopig geen degradatiezorgen en dingen zelfs mee om promotiekansen. Tegenstander Schijndel 2 bezet de tweede plek die daar recht tot geeft. Het verschil op de ranglijst tussen beiden leek in het begin vrij duidelijk: alleen Nick van Galen kon zijn eerste partij winnen. Schijndel nam snel een 3-1 voorsprong, maar de Rooienaren lieten het er niet bij zitten. Na een tweede winstpartij van Nick wonnen ook Henry van Casteren en Job van Galen hun eerste pot. Schijndel trok vervolgens de stand weer gelijk, maar de laatste lach was voor Attaque, dat met een sterk einde een 6-4 overwinning naar zich toe trok. Het team staat voorlopig derde, een punt achter Schijndel.
Attaque 4 is zijn weg nog aan het vinden in de zevende klasse. Tegenstander Een en Twintig 6 leek echter wel een tegenstander die te pakken moest zijn. Dat werd donderdagavond ook snel duidelijk: Robert Wielink en Niels Braams begonnen beiden met een overwinning, waarna Iroy van Driel zijn eerste competitieduel won. De Rooienaren moesten pas bij een 4-0 stand een punt laten aan de tegenstanders, om vervolgens op 6-1 te komen. Iroy en Robert konden beiden voor een 100% score gaan, maar kwamen allebei net iets te kort daarvoor. Niels bleef wederom wel foutloos, waardoor Attaque 4 met een 8-2 overwinning terug naar Sint-Oedenrode ging.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!