Opnieuw geen punten voor Odisco

Olland - Afgelopen zondag mocht Odisco, op een bijna onbespeelbaar veld en in de stromende regen, aantreden tegen Bladella. Beide ploegen moesten winnen om uit de onderste regio te komen.

Odisco begon zeer slecht aan de wedstrijd en had erg veel moeite met de conditie van het veld. De tegenstander was zeer effectief en binnen vijf minuten keek Odisco tegen een 4-0 achterstand aan. Hierna wist Odisco ook de korf te vinden en creëerde vervolgens vele kansen, maar de afronding liet vaak te wensen over. Bladella wist de effectiviteit te behouden. Hierdoor keek Odisco in de rust tegen een 8-4 achterstand aan.
In de rust werd de dames verteld dat ze zich meer moesten durven geven en de angst om onderuit te gaan op het veld, niet de overhand moest laten nemen. Door met meer overtuiging te spelen, zouden de kansen gemaakt worden en de wedstrijd nog omgedraaid kunnen worden.
Na rust was het meteen Odisco dat scoorde, maar Bladella antwoordde direct. De tegenstander was, zoals in de eerste helft, weer net wat scherper dan Odisco. Na 38 minuten was de stand 11-6. Hierna wist Odisco zich terug te knokken tot 11-9 en leek er nog wat mogelijk met zes minuten op de klok. Helaas hield Bladella stand en scoorde zelfs nog twee keer in de slotfase. Eindstand 13-9.
Odisco had vandaag zeer veel moeite met het weer en het veld. Ook de afmaak was er niet vandaag, waardoor Odisco zonder punten terug naar Olland keerde. Zondag speelt Odisco om 12:00 thuis tegen MKV.