Bedrijvengids

De Beckart  Zalencentrum

Al ruim 40 jaar hebben de medewerkers van het ontmoetingscentrum het begrip "Gastheerschap op Maat" hoog in het vaandel staan. Ons enthousiaste team staat graag voor u klaar of het nu gaat om de verzorging van een zakelijke bijeenkomst, een receptie, een bruiloft of een besloten feest in de familiekring.


Over de Beckart
Maatwerk en persoonlijk contact staan bij ons centraal en we nodigen u dan ook graag uit om uw wensen vrijblijvend met ons te komen bespreken. Ontmoetingscentrum de Beckart stelt zich tot doel het centrum cultureel en maatschappelijk te exploiteren. Daarnaast wordt het centrum commercieel geëxploiteerd als horecagelegenheid, mede ter ondersteuning van eerstgenoemde doelstellingen. Het ontmoetingscentrum vormt al sinds de opening in 1985 de vertrouwde thuisbasis voor veel verenigingen en organisaties op het gebied van cultuur, ontspanning en amusement en vervult daarmee een belangrijke rol in de Nijnselse gemeenschap. Door de ruime horeca- ervaring, die in de loop der jaren is opgedaan, weten wij van iedere zakelijke of familiebijeenkomst een succes te maken.


Zalen
Onze vier multifunctionele zalen bieden alle gelegenheid voor het organiseren van een geslaagde bijeenkomst die wij, geheel naar uw wensen, kunnen completeren met een uitstekend verzorgde lunch, buffet of diner. Onze zalen beschikken over alle moderne faciliteiten zoals beamer, geluidsinstallatie en internettoegang. De grootste zaal beschikt over een ruim mobiel podium en is daarmee uitermate geschikt voor optredens, presentaties of (bedrijfs)feesten.

Terras
Bij gelegenheid kunt gebruik maken van ons terras, prettig gelegen aan de zuidkant van het gebouw.

Catering
Natuurlijk zorgen wij ook op culinair gebied voor u. Van een eenvoudige lunch tot een heerlijk diner. Na een dag intensief vergaderen, lekker ontspannen en een hapje eten, alvorens u naar huis gaat.

Afbeelding
Afbeelding

Contactgegevens

De Beckart  Zalencentrum

Oude Lieshoutseweg 7

5492 HT Sint-Oedenrode

Tel (0413) 473465