Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 17507a
Ingezonden

Hondenbedden voor alle hondenbezitters in Sint-Oedenrode

Hondenbedden zijn er in verschillende soorten en maten. Afhankelijk van de soort hond die je hebt (niet alleen grootte, maar ook “ruig” versus “zachtaardig”) bepaald welk hondenbed voor jouw trouwe viervoeter het beste is.

Een hondenbed biedt veel voordelen. Zo kun je hem meenemen op reis, op een willekeurige plaats in huis plaatsen en help hij ook nog eens mee om je hond sneller zindelijk te krijgen.

Op reis
Als je vaak op reis gaat, dichtbij of ver weg, en je wilt je hond graag meenemen, dan is een hondenbed een prima oplossing. Je kunt je deze namelijk makkelijk meenemen naar je bestemming, tenzij honden hier natuurlijk niet worden toegestaan. Je hond zal zich dan al snel op locatie thuis voelen. Wel zo fijn voor jou en zijn nachtrust.

Andere huisdieren
Andere huisdieren kunnen uiteraard ook gebruik maken van dit comfortabele luxeartikel in huis. Zo vinden katten het zeer aangenaam om een middagdutje te doen op dit voor hen reusachtig kussen. Mocht je zelf meerdere huisdieren hebben, dan zou je eens kunnen kijken of er een hondenbed is dat past bij allen.

Verzekering
Een honden verzekering zie je tegenwoordig steeds vaker. Met een dergelijke verzekering kun je je uniek hondenbedje indekken tegen schade. Ook andere schade, zoals gebroken vazen, ramen of zelfs letselschade, kan met een simpele hondenverzekering afgedekt worden. Dit kan handig zijn als jouw hond nogal wild is. 

Overwegingen
Overweeg de kosten van een verzekering en kijk ook naar wat de waarde is van de spullen in huis. Het zal voor iedereen verschillend zijn om waarde tegen kosten af te wegen. Check ook even bij je vrienden wellicht hebben die nog goede raad omtrent de mogelijkheden om schade te voorkomen. En natuurlijk moet je zelf altijd alert zijn: breekbare dingen kunnen wellicht ook even opgeborgen worden als er bijvoorbeeld een kat komt logeren.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Voor mij moet het Rooise zwembad in het centrum liggen.Reageren!