Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 54676b
Sport

Cloeck & Moedigh Kasteeltoernooi

Sint-Oedenrode - Op 1e Pinksterdag was het druk op de paden in het kasteelpark rond kasteel Henkenshage. Cloeck & Moedigh organiseerde daar haar jaarlijkse Kasteeltoernooi. Een promotietoernooi voor doubletten. 

Door het grillige verloop en de hardheid van de paden geeft dit een extra moeilijkheidsgraad aan het boulen. Het doublet Esther de Louweren/Willy de Louweren wist hiermee dit jaar het best om te gaan en won overtuigend met 5 +34. Zij togen met de wisselbeker en 1e prijs naar huis. Tweede werd het doublet Natascha Bijsterveld/Chantal Moors (5 +24). Derde het doublet Jan Verbeek/Yvonne Verbeek (4 +34), vierde het doublet Jean Michel Lobo/Jeffrey van Loon (4 +28), vijfde het doublet Henk Hermes/André Abdoulla ( 4 +28)en zesde het doublet Leon Schoenmakers/Jos Te Boekhorst (4 +26). Het doublet Ad Ketelaars/Bert Goorts eindigde van de Cloeck & Moedigh teams het hoogst met 3 +5.
In de vrijdagavondcompetitie ging de winst naar Maria de Beer ( 3 +17). Tweede werd Marco van Wanrooij (3 +14) en derde Els Goorts (3 +7). Pieter Vereijken werd vierde met 2 +17 en vijfde Bert Goorts en Wim van de Rijdt (beide 2 +14). In het totaalklassement staan liefst 6 spelers op de eerste plaats met 6 punten.
 

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Welke van deze drie geselecteerde namen moet de nieuwe naam voor Prinsenzittingen 2020 worden?Reageren!