Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: bf7b02
Foto:
Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Robotfeest in SKOSO Ontdeklab

Sint-Oedenrode - In het SKOSO Ontdeklab bij Neovito is op woensdag 3 april tussen 15.00 en 17.00 uur het robotfeest "Ik en mijn Robot". Op deze middag krijg je de kans om kennis te maken én te spelen met veel verschillende soorten robots! Ook jij mag je eigen robot meenemen en vertellen wat hij allemaal kan.

Je kan zomaar binnenlopen op dit robotfeest en het is geheel gratis voor iedereen! Dus breng je broer, zus, moeder, vader, opa, oma, tante, oom, buurman of buurvrouw mee.
Dit grote robotfeest is voor iedereen uit Meierijstad en omgeving. Het is bij Neovito, Eversestraat 11 in Sint-Oedenrode. Kom kijken, ervaren, maken, bewonderen en spelen met onder andere mBot, Dash&Dot, Ollie, BeeBot en Fable. Of kom jij liever knuffelen met de knuffelrobot Pleo of wil je programmeren met Lego Mindstorms. Er zijn ook demonstraties van o.a. Lego Mindstorms, Lego Boost en Lego WeDo.

Een aantal leden van de teams van Neobots zijn ook aanwezig op hun werkplaats bij Neovito. Je kan kennismaken met het First Lego League-Team (FLL) met hun Lego Robot en het First Tech Challenge-Team (FTC) met hun zelfgebouwde en -geprogrammeerde wedstrijdrobot. Kijk alvast op de website www.neobots.nl als je hier meer over wilt weten
of kom op zaterdagmiddag een keertje kijken bij Neobots! Het robotfeest "Ik en mijn robot" is een samenwerkingsverband van ontdeklabs met AgriFood Capital.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vind jij de AVG te ver gaan?Reageren!