Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: d753d0
Foto:
Sport

Marloes en Figaro winnen Z dressuur

Sint-Oedenrode - De afgelopen weken zijn de amazones van onze vereniging succesvol geweest in de dressuurring. Marloes van Stiphout en haar paard Figaro verschenen aan de start in manege het Zwarte Water in De Mortel. De jury was zeer tevreden over de verrichtingen van Marloes en Figaro en beloonde de proef met 71.77%. Goed voor de eerste prijs.

Rian Koster en haar pony Dolly reden een dressuur selectiewedstrijd in Geldrop. In de klasse AB/L1 werd de proef van Rian en Dolly beloont met 62% en een tweede prijs. Maud Latijnhouwers (foto) startte haar paard Imorosa op een dressuurwedstrijd in Boxtel. De eerste proef werd beloont met 66.2 % en een derde prijs. In de tweede proef deden Maud en Imorosa er nog een schepje bovenop en de score van 67.7% was goed voor een eerste prijs. Maud en Imorosa zijn nu klaar voor een volgende stap en gaan over naar de klasse L2.
Op Tweede Kerstdag is traditiegetrouw een springwedstrijd voor paarden in manege de Pijnhorst.
De organisatie, in handen van de Rooise ruiters, maakte dat het er feestelijk uitzag en de wedstrijd goed verliep. Deze wedstrijd was tevens een selectie wedstrijd voor kring Eindhoven/de Kempen. De laatste selectie wordt verreden op 6 januari in Geldrop. Dus iedereen die nog kans wil maken op een startbewijs voor de indoor Brabantse kampioenschappen in Schijndel moest vandaag extra zijn best doen. In de klasse B meteen Nijnselse amazone in de prijzen. Linda van Gastel en haar paard Coco Flanel eindigde na twee foutloze rondes en 75.5 stijlpunten met een vierde prijs. In de klasse M eindigde Thom van Dijck en het paard Com.van.www.olland.biz na twee foutloze rondes met een zevende prijs. Noortje Gevers en het paard Holly eindigde met een tiende prijs. In de klasse Z/ZZ startte Suzan van Gastel het paard Herbie en eindigde met een vierde prijs na twee foutloze rondes. Marwin van den Nieuwenhuijzen en het paard Fuji kwamen in deze rubriek uit in de klasse ZZ. In de barrage waren Marwin en Fuji 3,26 seconde sneller dan de rest van het deelnemersveld. Dus Marwin en Fuji gingen naar huis met de eerste prijs. Marwin verruilde zijn paardrij-kloffie voor zijn nieuwe slimfit kerstblouse. Ondertussen werd de discotheek opgebouwd en kon er heerlijk gedanst worden in de manege de Pijnhorst door Marwin en vele andere.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Moet Rooi een nieuw zwembad krijgen?Reageren!