Onverwachte vrije zondag Boskant 1

Sint-Oedenrode - Omdat het speelveld bij tegenstander Stiphout Vooruit door de plaatselijke consul werd afgekeurd, heeft het team van Boskant onverwacht van een vrij weekend kunnen genieten en heeft zich dus in alle rust kunnen voorbereiden op komend weekend.

Dan staat de thuiswedstrijd tegen Bavos, dat dit weekend "slechts" met 0-1 verloor van koploper EMK, op het programma. Boskant zal dus weer vol aan de bak moeten om de goede plek op de ranglijst te handhaven.

Boskant 2 stond in de thuiswedstrijd tegen Schijndel 2 na 90 minuten voetbal met lege handen. Na een 1-1 ruststand bleken de bezoekers in de 2e helft toch iets meer inhoud te hebben dan de thuisclub. Dat resulteerde in een eindstand van 1-3. Daardoor bezet Boskant 2 de 9e plaats op de ranglijst. Volgende week moet Boskant 2 op bezoek bij DAW 2 dat een plek in de top drie inneemt. Opnieuw een lastig karwei dus.