Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: 63eb58
Foto: Jos van Nunen
Kunst en Cultuur

Blaasorkest Tiona speelt op Koningsdag Nederpop

Sint-Oedenrode - Blaasorkest Tiona speelt tijdens Koningsdag op het Kerkplein een groot deel van het nieuwe repertoire van het lente- en zomerseizoen 2017. Dit jaar hebben de Nijnselse muzikanten voor Nederpop gekozen, Nederlandstalige popmuziek van o.a. Toontje Lager, De Dijk, Het Goede Doel, Doe Maar, Frank Boeijen, Hazes sr. en jr. Rob de Nijs en Ben Cramer.

Vernieuwing is ook terug te vinden in verrassende arrangementen van de Beatles, Golden Earring, Toto en in nummers zoals Eye of the tiger, Everything I do I do it for you en New York New York.
Het Nijnsels orkest heeft zijn vernieuwde repertoire onlangs 'uitgeprobeerd' tijdens een optreden voor de bewoners en gasten van Odendael. Hiervoor had orkestleider Jos van Heesch een speciaal programma afgestemd op de aanwezige luisteraars. En dat ging erin als koek. Nummers als Il Silenzio, 't Kleine café aan de haven, De Clown en Rosamunde maakten heel wat los bij het publiek.
In het voorjaar en in het najaar speelt Tiona pro deo voor de bewoners en hun gasten van Odendael. Het voorjaarsoptreden in Odendael is bedoeld als 'generale' voor het nieuwe lente- en zomerseizoen, het Odendael-opreden in het najaar is bedoeld als 'warming up' voor het traditionele Blaasmuziek Plus, het jaarlijks terugkerende muziekfestijn van het orkest op de laatste zaterdag van oktober. 
De speelagenda voor 2017 ziet er voor Blaasorkest Tiona weer goed uit. Er staan verschillende attractieve optredens gepland, zoals op Koningsdag van 14.00 tot 17.00 uur op het Kerkplein, maar ook weer met concerten bij De Helden van Kien en De Wit in Schijndel.

Reageer als eerste
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ben je bang voor klimaatverandering?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>