Afbeelding

Van Engeland: Alles onder 1 dak

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Van Engeland ijzerwaren en gereedschappen is al een langere tijd een begrip in Sint-Oedenrode. Als leverancier voor Bouw en Industrie beschikt van Engeland Groothandel over een uitgebreid assortiment:, deuren, hang- en sluitwerk, bouwbeslag, machines en toebehoren, gereedschap, bedrijfskleding, ijzerwaren, persoonlijke bescherming en bevestigingsmateriaal. Maar het bedrijf doet meer…..

Zij onderscheiden zich door: Goede service en deskundig advies, wederzijds vertrouwen, aanbieden van A- kwaliteitsproducten, werken met ervaren medewerkers met ruime kennis van zaken en ze proberen altijd te voldoen aan specifieke wensen en eisen van de klant. John van Engeland: "Het gaat bij ons om het totaalplaatje, van het begin tot het eind moet alles goed zijn. Alles regelen op één adres maakt garantie, onderhoud en service eenvoudiger. Al jaren werken we met dit team samen waardoor de samenwerking dusdanig goed is zodat de klant niet voor verrassingen komt te staan.

Bij de verkoop van producten krijgt de klant een deskundig advies. Er wordt uitleg gegeven en er wordt gesproken over wat er moet gebeuren, zodat altijd de juiste machines en producten gebruikt worden. Voor de jaarlijkse keuringen van machines en klimmateriaal kunt u hier ook terecht. Van Engeland is een erkend Politiekeurmerk Veilig Wonen bedrijf en ze geven preventieadvies alsmede kunnen zij alle noodzakelijke aanpassingen en/of reparaties aan uw woning/pand vlot en deskundig uitvoeren.

Niet alleen bedrijven zijn klant bij van Engeland maar ook particulieren klanten vinden hun weg naar van Engeland. Zij zijn hier op het juiste adres voor bijv. binnen- en buitendeuren, laatste trends in deurkrukken, hang- en sluitwerk, brievenbussen, kluisjes, bijmaken van sleutels allemaal te zien in de ruime showroom. Van Engeland bezorgt in heel Nederland, mits voorradig, binnen 24 uur.

"Men kan bestellingen mailen of per telefoon doorgeven ", aldus John. Service staat bij van Engeland dus hoog in het vaandel. Problemen worden altijd opgelost en de klant is koning.

Van Engeland Groothandel: Dagelijks geopend van 08.00 – 17.30, zaterdag van 09.00 – 12.00. Alfred Nobelstraat 2, 5491 DB Sint-Oedenrode, 0031 (0) 413-477284, www.vanengeland.info, mail@vanengeland.info.