Afbeelding

Antoon Vervoort miste alleen het eerste Rondje Rooi

Algemeen

Sint-Oedenrode - Ooit gehoord van een Borgward Classic? Echte autoliefhebbers wel. Antoon Vervoort ook. Sterker nog, hij weet er alles van, want hij heeft er al jaren één. Meerdere weekenden per jaar rijdt hij er mee rond tijdens toertochten. Komende zondag staat een volgende ronde op de agenda. Voor hem en zijn vrouw Petra één van de favorieten: Rondje Rooi.

"Het is één van onze favoriete ritten, omdat het lekker dichtbij is. Binnen enkele minuten zijn we bij de start. Ook kan ik wat meer relax meedoen, omdat ik het niet zelf organiseer. Dat doe ik wel bij verschillende ritten van de Borgward vereniging Nederland en Duitsland.
Antoon is dus een fanatieke autoliefhebber. Alleen de eerste editie van Rondje Rooi heeft hij niet meegedaan. Bij alle andere edities was hij er wel bij. Antoon: "Het is leuk om in de eigen regio rond te rijden en je spreekt veel bekenden. Dat maakt de dag bijzonder."
De autoliefhebberij zit de Rooienaar zowat in de genen. Jarenlang is Antoon beroepsmatig met auto's bezig geweest. Nu vult hij er zijn vrije tijd mee. "Zo ben ik al jaren bezig met het opknappen van een ander model auto. Dat is erg leuk om te doen", zegt hij tot slot. Komende zondag stappen hij en zijn vrouw dus in de oude Borgward. Wellicht ziet u hem wel voorbij komen!