Rooi2000 betaalt mee aan evenementen.
Rooi2000 betaalt mee aan evenementen.

Boost voor spaarsysteem Rooi2000

Algemeen

Sint-Oedenrode - Winkeliersvereniging Rooi2000 heeft er onlangs voor gezorgd dat het voor Rooise ondernemers voortaan gunstiger is om aan het spaarsysteem van Rooi2000 mee te doen. Inmiddels hebben zich al weer negen ondernemers extra ingeschreven, waarvan twee restaurants. Gunstig voor de duizenden spaarkaarthouders. Zij kunnen nu op meer plaatsen de Rooi2000 cadeaukaart inleveren en punten verzilveren in ruil voor korting.

Daar is het tenslotte om te doen, om het winkelend publiek in Sint-Oedenrode te trakteren op punten en dus op korting. Het spaarsysteem van Rooi2000 bestaat al lang, maar de laatste jaren raakte het een beetje in het slop. De crisis en dure terminalkosten zorgden er voor dat veel ondernemers stopten met het spaarsysteem. Daar lijkt nu dus verandering in te komen.

Het grote voordeel van het systeem is het lokaal sparen. Het stimuleert het winkelend publiek om aankopen te doen in Sint-Oedenrode en dat houdt automatisch de financiële stroom binnen de dorpsgrenzen. Daarnaast kan je met slechts één spaarkaart terecht bij meerdere ondernemers. Dat zorgt ervoor dat je niet tientallen pasjes hoeft te bewaren en je portemonnee dus uitpuilt. In deze MooiRooiKrant vindt u welke ondernemers er meedoen en waar u dus kunt sparen en uitgeven. Rooi2000 hoopt dat er in de toekomst nog meer ondernemers besluiten mee te gaan doen. Ze houden u hiervan op de hoogte.